Johannes Hendrikus Belastingadvies

Voor al uw belastingvragen

Aangifte BTW/ICP

Minder werk, minder risico

Als ondernemer moet u periodiek aangifte doen voor de omzetbelasting. Levert u goederen of diensten binnen de Europese Unie, dan bent u bovendien verplicht tot de opgave intracommunautaire prestaties (ICP). Dat kan lastiger zijn dan het lijkt.

Onjuiste aangifte kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfskosten. Hoe beperkt u deze risico?s en voldoet u aan de regels?

Ik help u met het verzorgen van de aangifte BTW en ICP, zo neem ik u iedere maand of ieder kwartaal werk uit handen. Daarnaast bent u verzekerd van een grondige analyse van de fiscale risico?s en kansen.

Ik gebruik op het gebied van fiscaal risicomanagement altijd de nieuwste inzichten en tools. Met een pragmatische aanpak signaleer ik niet alleen fiscale risico?s, maar ook kansen. Op basis daarvan assisteer ik u bij het tot stand komen van uw aangifte inkomstenbelasting.

In overleg bekijken we welk servicelevel bij u past: doet u graag veel zelf of misschien juist helemaal niet? Uw aangifte wordt verzorgd tegen de laagst mogelijke kosten op grond van uw wensen. Daarnaast weet u zeker dat de aangifte gebaseerd is op een optimale fiscale risicoanalyse. Op die manier voorkomt u onverwachte aanslagen en onnodige boetes.

De werkwijze

Ik verzorg periodiek uw BTW en/of ICP-aangifte;

Ik verzorg uw eventuele suppletie aangifte;

Ik verzorg de indiening van de aangifte bij de Belastingdienst.

Voorwaarde

U bent klant bij Calamar (samenwerkende boekhouder) en uw administratie wordt door ons verwerkt in ons digitaal platform.

×