Johannes Hendrikus Belastingadvies

Voor al uw belastingvragen

Aangifte inkomstenbelasting (ib)

Grondige analyse van fiscale risico's en kansen

De afgelopen jaren is de fiscale wet- en regelgeving steeds complexer geworden. Dat heeft de jaarlijkse aangifte voor de inkomstenbelasting (IB) er ook niet makkelijker op gemaakt. U wilt uw aangifte ondanks alles zo goed en effici?nt mogelijk doen, tegen zo min mogelijk kosten. Kan dat?

Dat kan!
De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting is het eindresultaat van een traject waarin verschillende belangrijke keuzes zijn gemaakt. In dit traject ondersteunt Johannes Hendrikus Belastingadvies u graag.?

Ik gebruik op het gebied van fiscaal risicomanagement altijd de nieuwste inzichten en tools. Met een pragmatische aanpak signaleer ik niet alleen fiscale risico?s, maar ook kansen. Op basis daarvan assisteer ik u bij het tot stand komen van uw aangifte inkomstenbelasting.

In overleg bekijken we welk servicelevel bij u past: doet u graag veel zelf of misschien juist helemaal niet? Uw aangifte wordt verzorgd tegen de laagst mogelijke kosten op grond van uw wensen. Daarnaast weet u zeker dat de aangifte gebaseerd is op een optimale fiscale risicoanalyse. Op die manier voorkomt u onverwachte aanslagen en onnodige boetes.

De werkwijze

Ik verzorg uw aangifte inkomstenbelasting en geef een toelichting op de vraagpunten die u heeft.

Na uw goedkeuring verzorg ik de indiening van uw IB aangifte bij de Belastingdienst;

Ik verzorg de beoordeling van uw aanslag (SBA).

Voorwaarde

U levert uw gegevens digitaal aan via jhbeijer@taxadviseur.nl

×