Administratie uitbesteden

Administratie uitbesteden

Administratie

De administratie uitbesteden kan u veel zorgen, tijd en geld besparen. Bent u op zoek naar een ervaren en onafhankelijke fiscalist? Dan zit u goed bij mij! Ik werk al ruim 40 jaar als fiscalist. Dat betekent dat ik zorg draag voor het gehele pakket; van aangifte tot advisering.

Hoe werkt het?

In een digitaal bestand levert u alle informatie aan. Dat betekent dat ik uw bonnetjes, gegevens en als het even lukt een digitaal bankbestand ontvang. Al deze gegevens breng ik samen en deze voer ik in de boekhouding in. Daaruit komt een resultaat naar voren; winst of verlies. Daar moet belastingaangifte over gedaan worden. Ik doe dus meteen belastingaangifte en maak een winstaangifte op. Als belastingadviseur werk ik voor veel verschillende bedrijven. Grote en kleine BV?s, VOF?s en eenmanszaken.

Voordelen van administratie uitbesteden

Veel mensen doen tegenwoordig zelf de boekhouding in een online programma. Dat is handig, maar met verkoop en inkoop bij elkaar optellen bent u er helaas nog niet. Ik verricht daarom ook periodiek de omzetbelasting voor u. Ook maak ik de memoriaalposten zoals de loonjournaalpost en de afschrijvingen. Het is een geruststellende gedachte voor u dat u niet naar dit soort zaken hoeft om te kijken en dat ze wel goed geregeld worden. U stuurt uw digitale boekhouding naar mij, ik maak er een overzichtelijke overzicht van en doe meteen de winstaangifte en belastingaangifte.

Werkwijze

Ik werk geheel online. Makkelijk en tijdbesparend. In deze tijd is het fijn als de administratie snel gaat. Een korte responstijd en duidelijke communicatie zijn belangrijk voor mij. Ondernemers moeten aan het ondernemen en verkopen zijn en de administratie kunt u over laten aan een boekhouder. Ik help u graag! Ik zorg voor het digitale sluitstuk, wat in de praktijk toch vaak moeilijker blijkt om zelf uit te voeren. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

×