Belastingadviseur Eindhoven

Belastingadvies Eindhoven

Belastingadviseur

Bent u op zoek naar een ervaren belastingadviseur? Johannes Hendrikus Belastingadvies is uw beste keuze. Ruim 40 jaar ervaring zorgt ervoor dat uw probleem snel begrepen is en dat de mogelijke oplossingen u snel aangeboden worden.

Doelgroep

Als belastingadviseur lever ik diensten aan veel verschillende bedrijven. Niet alleen in Eindhoven en omgeving, maar door heel Nederland en ver daar buiten. Vaak zijn dit eenmanszaken en bedrijven in het MKB-segment. Ook ben ik belastingadviseur voor veel bedrijven in de ICT. Eindhoven is een techstad, dus ik regel ook veel belastingzaken voor expats. Op het gebied van belastingen kunt u bij mij terecht voor:

M-Biljet bij migratie/immigratie

Bij immigratie of migratie dient u een M-biljet in te vullen. Een speciaal belastingformulier waarmee u belastingaangifte doet over het afgelopen jaar. Een ingewikkeld formulier dat handmatig ingevuld dient te worden en per post moet worden verzonden. Veel mensen weten niet precies wat ze wel en niet moeten invullen op dit formulier en welke gegevens ze daarvoor nodig hebben. Mocht u hier tegen aan lopen, dan help ik u graag!

Bij mij kunt u terecht voor belastingadvies van hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

×