Jaarrekening laten opstellen

Jaarrekening opstellen

Jaarrekening

U verzorgt zelf de boekhouding van uw bedrijf in een online boekhoudpakket (zoals E-boekhouden, Reeleezee, Exact Online, Twinfield, Visma, Acumulus of Moneybird). Het opstellen van de jaarrekening is elk jaar toch weer een behoorlijk specifieke klus. Als het jaar voorbij is zijn er altijd veel vragen.

Heeft u nadat het boekjaar is afgesloten ook ??n van de volgende vragen?

  • Afschrijvingen? Hoe moet ik deze boeken? Hoe ga ik om met desinvesteringen?
  • Als ik de auto priv? gebruik, hoe zet ik dat weg voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting?
  • Zijn de loonjournaalposten goed geboekt?
  • Wat moet de hoogte zijn van de voorziening voor dubieuze debiteuren?
  • Hoe zit het administratief met de voorraad en wat moet ik aan onderhanden werk meenemen?
  • Hoe moet ik het resultaat wegboeken?

Niet gek dus, als u iemand zoekt die uw jaarrekening kan opstellen en met u kan sparren over bovenstaande vragen. Dankzij mijn ruim veertig jaar ervaring als fiscalist, kan ik u snel van dienst zijn ongeacht welk boekhoudpakket u gebruikt. Ik neem het opstellen van de jaarrekening graag van u over. Dan heeft u hier verder geen omkijken naar en help ik u het jaar goed afsluiten.

Aangifte vennootschapsbelasting

Wilt u naast het opstellen van de jaarrekening ook hulp bij de aangifte vennootschapsbelasting, ook hier help ik u graag mee. Kijk voor meer informatie ook op de pagina aangifte vennootschapsbelasting of neem direct contact met me op voor een offerte.

Aangifte inkomstenbelasting

Wilt u daarnaast ook dat ik voor u de aangifte inkomstenbelasting verricht dan kan dat natuurlijk ook. Meer informatie hierover vindt u op de pagina over het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting.

Aanbod voor het laten opstellen van de jaarrekening

Voor het opstellen van de jaarrekening heb ik het volgende aanbod:

  • Voor ?275,- ex. stel ik de jaarrekening voor u op. Vervolgens stel ik ook de winstaangifte inkomstenbelasting op en vul deze aan met priv? bestanddelen
  • Na uw goedkeuring dien ik de winstaangifte voor u in
  • Voor Bv?s geldt dat naast de jaarstukken ook de aangifte vennootschapsbelasting wordt opgesteld en dat ik zorg draag voor de publicatie van de jaarstukken bij de Kamer van Koophandel.
×